Argon 18 | E-117 Tri Disc | Matte/Gloss Size: M

sinds 25-3-2021 21:17:09

  • Grote foto argon 18 e 117 tri disc matte gloss size m fietsen en brommers racefietsen
  • Grote foto argon 18 e 117 tri disc matte gloss size m fietsen en brommers racefietsen
  • Grote foto argon 18 e 117 tri disc matte gloss size m fietsen en brommers racefietsen
  • Grote foto argon 18 e 117 tri disc matte gloss size m fietsen en brommers racefietsen
  • Grote foto argon 18 e 117 tri disc matte gloss size m fietsen en brommers racefietsen
Grote foto argon 18 e 117 tri disc matte gloss size m fietsen en brommers racefietsen Grote foto argon 18 e 117 tri disc matte gloss size m fietsen en brommers racefietsen Grote foto argon 18 e 117 tri disc matte gloss size m fietsen en brommers racefietsen Grote foto argon 18 e 117 tri disc matte gloss size m fietsen en brommers racefietsen Grote foto argon 18 e 117 tri disc matte gloss size m fietsen en brommers racefietsen
prijs: € 4923
Locatie : Brussel  (Brussel)
Website : Bezoek website

Kenmerken

Beschrijving

De Argon18 E-117 Tri Disc, is het nieuwe referentiepunt binnen de triathlon fietsen. Interesse ? Klik hier en maak een afspraak in onze showroom Utrecht
Voor velen zal de E-117 Tri Disc de voor de hand liggende keuze zijn voor hun eerste serieuze triatlonfiets.
De E-117 Tri Disc is ook een uitstekende keuze voor meer ervaren triatleten die graag een scherp geprijsde High End triatlonfiets willen hebben, die ze zelf kunnen personaliseren naar hun eigen (race)wensen, denk hierbij aan een set hoogwaardige wedstrijd wielen (bv disc met 2 of 3 spaaks).

 ● De E-117 Tri Disc is een zeer snelle carbon triathlon fiets die speciaal ontworpen is aan de behoeften van alle triatleten en tijdrijders, zowel voor de ervaren of beginnende triatleet, tijdrijder.
 ● Door de bewezen aerodynamica en de triatlonspecifieke geometrie zal je positie op de fiets zo zijn dat je je doelen tijdens het fietsonderdeel na zult streven, maar ook zal je de overgang naar, en tijdens, het looponderdeel je voordeel boeken.
 ● De E-117 heeft een zeer aerodynamisch frame en is licht van gewicht, mede door de aerodynamische carbon zadelpen en voorvork, alles is ontworpen om het maximale aan aerodynamische winst te halen en je snelheid zo veel mogelijk te optimaliseren.
 ● Om uw optimale set-up te kunnen vinden, is de zadelpen zo ontworpen dat je de offset eenvoudig kunt aanpassen.
 ● De E-117 Tri Disc heeft de Argon18's 3D Press-fit-systeem in het ontwerp. Dit systeem stelt u in de mogelijkheid om samen met uw bike fitter uw idealen positie te verkrijgen. Met dit systeem heeft u een grote keuze als het gaat om balhoofdbuisuitlijning, met 3 verschillende afstellingen voor elke individuele framemaat, zonder dat er ingeboet wordt aan de stijfheid van het frame. Hierdoor zal u optimaal uw vermogen kunnen overbrengen zonder concessies aan uw comfort.

Het frameset is UCI-goedgekeurd, dus zowel de triatleet als de tijdrijder kunnen op deze "recordbreaker" hun wattages op loslaten!!, de E-117 Tri Disc is er klaar voor.
De afmontage van de Size M is volgens onderstaande (voorlopig laatste op voorraad) :

 ● Groepset: Ultegra TT mech.
 ● Crankstel: FSA SLK.
 ● Stuur/Stuurpen: Vision alu basebar - Omega stuurpen - J-bend
 ● Zadel: Prologo Dimension STN zadel.
 ● Wielen: Vision SC55 disc.
 ● Bottem Bracket: Standaard bb.
 ● Derailleurkooi: Standaard kooi.
 ● Ketting: FSA team Issue.
 ● Rijklaar maken twv €89,- .

Oplever pakket:
“Bike Ready for bike fit”;
Met dit pakket kunt u gelijk naar u eigen vertrouwde bikefitter of mecanicien, voor je bikefit dan geen gedoe met al te korte kabels of al een te korte voorvork om goed te bikefitten, nee alles wordt dusdanig afgeleverd dat u samen met u eigen bikefitter of mecanicien de laatste puntjes op de “i” kunt zetten. Dus de fiets wordt volledig afgemonteerd, maar kabels en voorvork wordt met over lengte afgeleverd.
Wil je de bike upgraden? Graag helpen we je verder, neem contact met ons op of maak een afspraak in onze showroom!
[SPLIT]
Belangrijkste kenmerken:
Vertrouwen en comfort:
“Voor degenen die nieuw zijn op de TT-positie, is dit rijgedrag en comfort een game-changer vooral op lange afstanden of voor atleten met een hardloopachtergrond”

 ● Optimale balans: De subtiele combinatie van lichtheid, stijfheid, comfort en aerodynamica.
 ● Rijd met vertrouwen: E-117 Tri Disc biedt zeer nauwkeurig remmen onder a
Kenmerken: Kopen in Brussel


Klik hier en bezoek de website voor meer informatie

E-mail deze adverteerder
Zoekertjenummer: 25525674 Meld aan Aanbod