Argon 18 | E119+ Tri Disc Size: XS

sinds 22-1-2021 17:12:36

  • Grote foto argon 18 e119 tri disc size xs fietsen en brommers racefietsen
  • Grote foto argon 18 e119 tri disc size xs fietsen en brommers racefietsen
  • Grote foto argon 18 e119 tri disc size xs fietsen en brommers racefietsen
  • Grote foto argon 18 e119 tri disc size xs fietsen en brommers racefietsen
  • Grote foto argon 18 e119 tri disc size xs fietsen en brommers racefietsen
  • Grote foto argon 18 e119 tri disc size xs fietsen en brommers racefietsen
Grote foto argon 18 e119 tri disc size xs fietsen en brommers racefietsen Grote foto argon 18 e119 tri disc size xs fietsen en brommers racefietsen Grote foto argon 18 e119 tri disc size xs fietsen en brommers racefietsen Grote foto argon 18 e119 tri disc size xs fietsen en brommers racefietsen Grote foto argon 18 e119 tri disc size xs fietsen en brommers racefietsen Grote foto argon 18 e119 tri disc size xs fietsen en brommers racefietsen
prijs: € 7963,05
Locatie : Brussel  (Brussel)
Website : Bezoek website

Kenmerken

Beschrijving

Argon 18 | E119+ Tri Disc, ELKE SECONDE. ELKE WATT. ELK VOORDEEL. Interesse ? Klik hier en maak een afspraak in onze showroom Utrecht
De E-119 Tri+ krijgt schijfremmen, maar dat is nog maar het begin.
Als primeur in de branche zijn de remklauwen in het frame geïntegreerd, voor een aerodynamisch voordeel.
Integratie in het hele ontwerp betekent ook een verborgen toolkit in de BB, een geïntegreerde bentobox en een volledig opnieuw ontworpen cockpit.
Dat deze fiets aero is, spreekt voor zich, maar focus lag op volledige aerodynamische integratie: fiets en rijder, plus alle handbagage. De nieuwe E-119 Tri + Disc biedt tot 10W voordeel ten opzichte van de vorige generatie E-119, rekening houdend met frame-optimalisatie, systeemintegratie en compatibiliteit met geavanceerde aerocomponenten, zoals wielsets.
Wanneer rekening wordt gehouden met de optimale positie van de rijder, met gebruikmaking van nieuwe fitbereikmogelijkheden, kan dit een extra voordeel opleveren.
Prijs afhankelijk van afmontage, opgegeven prijs is:

 ● Groepset: Ultegra TT Di2.
 ● Crankstel: FSA Gossamer Pro.
 ● Stuur/Stuurpen: Standaard alu E119+ Tri Disc stuur.
 ● Zadel: Prologo Dimension STN zadel.
 ● Wielen: Vision Team 35 disc.
 ● Bottem Bracket: Standaard bb.
 ● Derailleurkooi: Standaard kooi.
 ● Ketting: FSA team Issue

Wil je de bike upgraden? Graag helpen we je verder, neem contact met ons op of maak een afspraak in onze showroom!
[SPLIT]

 ●  Eenheid 3.0
De samenwerking met Mat Steinmetz van 51 Speedshop voor het herontwerp van de E-119 Tri+ Disc cockpit resulteerde in een fit-first benadering om maximale veelzijdigheid en instelbaarheid te bieden en een focus op aero-optimalisatie van de positie van de rijder. Simpel gezegd, het meest aerodynamische frame helpt niet als de rijder het aerodynamische profiel niet kan behouden voor een lange race, zoals een volledige Ironman. Terwijl onze nieuwe bar een + 5 cm meer rechtopstaande positie kan bereiken, kan de basebar worden omgedraaid voor een zeer agressieve setup. Het monokolomsysteem is uiterst eenvoudig aan te passen en gemakkelijk mee te nemen. Een gestroomlijnd, uiterlijk werd bereikt met volledig verborgen elektronische schakelkabels (zowel Di2 als AXS) en de integratie van het meestal uitstekende remvloeistofreservoir in de basisbalk - waardoor we ook aerodynamische voordelen konden behalen. En we hebben het stuurlint afgeschaft, hebben aangepaste handvatten ontworpen die strak op het stuur passen, en hebben ook nauw geïntegreerde Di2- of AXS-blips voor elektronisch schakelen.
 ●  Geïntegreerde voedselsysteem
Veel bentoboxen in de bovenbuis zijn te klein voor de voedingsbehoeften van een volledige Ironman. Atleten moeten een oplossing vinden, dus plaatsen ze deze extra voeding vaak buiten de bentobox vaak gewoon met plakband op het frame wat leidt tot een aero-penalty. De geïntegreerde bentobox lost dit probleem op door een reservoir in de bovenbuis te plaatsen. De geïntegreerde bentobox is speciaal ontworpen voor volledige IM-voedingsbehoeften en verhoogt de capaciteit aanzienlijk ten opzichte van ons vorige model, van 288 ml (E-119 van de vorige generatie) tot 405 ml (E-119 Tri + Disc). De bentobox kan naar behoefte worden verwijderd en gereinigd, en de box is gesloten, met slechts een paar kleine ventilatieopeningen zodat regen of zweet kan wegvloeien. Dit betekent dat er geen risico is dat de inhoud erin valt of verloren gaat in het frame.
 ● Kenmerken: Kopen in Brussel


Klik hier en bezoek de website voor meer informatie

E-mail deze adverteerder
Zoekertjenummer: 25046969 Meld aan Aanbod