Argon 18 | Krypton Pro Size: S

sinds 11-3-2021 17:17:52

  • Grote foto argon 18 krypton pro size s fietsen en brommers racefietsen
  • Grote foto argon 18 krypton pro size s fietsen en brommers racefietsen
  • Grote foto argon 18 krypton pro size s fietsen en brommers racefietsen
  • Grote foto argon 18 krypton pro size s fietsen en brommers racefietsen
  • Grote foto argon 18 krypton pro size s fietsen en brommers racefietsen
Grote foto argon 18 krypton pro size s fietsen en brommers racefietsen Grote foto argon 18 krypton pro size s fietsen en brommers racefietsen Grote foto argon 18 krypton pro size s fietsen en brommers racefietsen Grote foto argon 18 krypton pro size s fietsen en brommers racefietsen Grote foto argon 18 krypton pro size s fietsen en brommers racefietsen
prijs: € 5910
Locatie : Brussel  (Brussel)
Website : Bezoek website

Kenmerken

Beschrijving

Argon18 Krypton Pro, In de zoektocht naar de perfecte rit heeft Argon18 de Krypton Pro ontworpen als een compromisloze fiets. Interesse ? Klik hier en maak een afspraak in onze showroom Utrecht
De Krypton Pro is stabiel op volle snelheid en reageert gelijk wanneer de wattages erop gezet worden en is soepel voor een volledige dag in het zadel.
En dit allemaal op een van de lichtste frames in zijn categorie. Road cc was het ermee eens dat ze het bekroonde als het 2019 frameset van het jaar: "het levert zeker op gebied van prestaties dankzij het lage gewicht en zeer veel stijfheid. Als je ook zijn comfort en enige relaxte geometrie meetelt, zul je merken dat dit waarschijnlijk een van de snelste machines in de markt van duurritten is"
De Krypton Pro is de Gran Fondo-master en kampioen van de (Vlaamse)klassiekers, vooral “when the going get tough”, ben jij “Tough” genoeg voor de Krypton Pro?
Zowel Size S als M zijn de laatste en beide afgemonteerd volgens onderstaande:

 ● Groepset: Ultegra Mechanisch.
 ● Crankstel: FSA SLK.
 ● Stuur/Stuurpen; Vision Metron 4D ACR stuur / Krypton stuurpen.
 ● Zadel: Prologo Dimension STN zadel.
 ● Wielen: Vision SC40 disc.
 ● Bottem Bracket: Standaard bb.
 ● Derailleurkooi: Standaard kooi.
 ● Ketting: FSA team Issue.
 ● Pedalen: Time Xpresso 7
 ● Rijklaar maken twv €89,-. 

Oplever pakket:
“Bike Ready for bike fit”;
Met dit pakket kunt u gelijk naar u eigen vertrouwde bikefitter of mecanicien, voor je bikefit dan geen gedoe met al te korte kabels of al een te korte voorvork om goed te bikefitten, nee alles wordt dusdanig afgeleverd dat u samen met u eigen bikefitter of mecanicien de laatste puntjes op de “i” kunt zetten. Dus de fiets wordt volledig afgemonteerd, maar kabels en voorvork wordt met over lengte afgeleverd.
Wil je de bike upgraden? Graag helpen we je verder, neem contact met ons op of maak een afspraak in onze showroom!
[SPLIT]
Slimme kabelintegratie
Slank, efficiënt, aerodynamisch.

 ● Ons Smart Cable Integration-systeem heeft een unieke cockpit met volledig verborgen kabels, geïntegreerd in de stuurpen en stuurbuis. Het gepatenteerde ontwerp van de stuurbuis (patent aangevraagd), te zien op de Krypton Pro, zorgt voor volledige kabelintegratie zonder framemodificatie. Het levert ook aerodynamische prestaties met een besparing van 2,5 W bij 300 W. Maar zoals bij al onze integratieprocessen, worden we in de eerste plaats gedreven door bruikbaarheid: intuïtieve en soepele kabelgeleiding zijn de belangrijkste kenmerken van dit systeem, wat betekent dat montage en onderhoud gemakkelijk en toegankelijk worden gehouden. Met stuurpenlengtes van 70 mm tot 120 mm is het bereiken van de juiste pasvorm naast aerodynamische prestaties een belangrijk onderdeel van onze benadering van slimme kabelintegratie. De stuurpen kan worden verwisseld zonder het systeem te hoeven ontluchten, wat ook zorgt voor een gebruiksvriendelijke opstelling en verplaatsing.

Endurance Geometry
Onze endurancegeometrie biedt een stabiele en comfortabele rit, terwijl we trouw blijven aan de raceklare benadering die we hebben voor al onze fietsen.

 ● Enkele van de belangrijkste kenmerken van de uithoudingsgeometrie zijn onder meer een langere balhoofdbuis voor een meer rechtopstaande positie, ontworpen om gemakkelijker op de rug en schouders te liggen voor lange dagen op de weg; gro
Kenmerken: Kopen in Brussel


Klik hier en bezoek de website voor meer informatie

E-mail deze adverteerder
Zoekertjenummer: 25421043 Meld aan Aanbod