Argon 18 | Nitrogen Disc | Frame set Size: M

sinds 11-3-2021 17:17:51

  • Grote foto argon 18 nitrogen disc frame set size m fietsen en brommers racefietsen
  • Grote foto argon 18 nitrogen disc frame set size m fietsen en brommers racefietsen
Grote foto argon 18 nitrogen disc frame set size m fietsen en brommers racefietsen Grote foto argon 18 nitrogen disc frame set size m fietsen en brommers racefietsen
prijs: € 2549
Locatie : Brussel  (Brussel)
Website : Bezoek website

Kenmerken

Beschrijving

De Nitrogen Disc FRAME SET, is het ultieme aero-wegracer van Argon 18, gemaakt voor diegenen die de wind willen te grazen nemen met een slanke, veelzijdige racefiets die overal een statement maakt.  Interesse ? Klik hier en maak een afspraak in onze showroom Utrecht
Klassiek wegrace-gevoel met alle voordelen van aero-engineering, de Nitrogen Disc geeft een zelfverzekerd rijgedrag zonder de levendige respons van een sprinter van wereldklasse in te boeten. Met race-ready geometrie en stijfheid om te sparen, biedt de Nitrogen nu een nieuwe geïntegreerde stuurpen en stuurbuis, voor een nog snellere, strakke rit.
Geïntegreerde stuurpen en stuurbuis: geoptimaliseerd voor het FSA ACR-systeem, maar ook compatibel met het geïntegreerde Ritchey-systeem en de volledige en semi-geïntegreerde Token-systemen voor flexibel gebruik met elke cockpit.
“De Nitrogen is klaar voor je epische solo-ontsnapping of groepssprint naar het bord van “begin bebouwde kom”, ben jij klaar voor de Nitrogen?
[SPLIT]
INTEGRATIE

 ● Veel meer dan alleen marginale winsten, biedt de nieuwe geïntegreerde stuurpen en stuurbuis van Nitrogen, gebruiksvriendelijk aero-voordeel. Aangeboden met het FSA ACR-systeem, maar ook compatibel met Ritchey geïntegreerd systeem en Token volledige en semi-geïntegreerde systemen voor flexibel gebruik met elke cockpit.

THE POWERHORSE

 ● Zeer hoge stijfheid. Ultieme krachtoverbrenging voor de krachtigste rijders.

RACEHANDELING

 ● De Nitrogen Disc heeft een zelfverzekerd rijgedrag zonder de levendige respons op te offeren
voor een sprinter van wereldklasse.

KLAAR VOOR TRIATLON

 ● Een zeer ruim inzetbaar, ook als perfecte Triathlonfiets, Grand fondo's, officiële UCI race en trainingsmachine.

BANDENREINIGING

 ● 28c (30 mm) voor optimaal comfort en compatibiliteit

Layup

 ● Hoogste niveau Carbon Layup. Wanneer je alleen de beste wilt hebben.
Er is geen ruimte voor compromissen wanneer je een fiets wilt bouwen voor de meest veeleisende en gepassioneerde fietsers. Combineren van unieke expertise op het gebied van carbon layup en aerodynamica, een echt gevoel voor innovatie en de meest geavanceerde technologieën om echte referenties te produceren in de wielerwereld: Argon18's professionele fietsen.

Argon Fit-system

 ● Het Argon Fit-systeem is ontworpen om rijders van elke omvang consistente prestaties en optimale positionering te bieden. Ongeacht uw lichaamsbouw, geslacht of rijstijl, onze frames zijn zo ontworpen dat uw pasvorm altijd efficiënt en comfortabel is, zodat u verzekerd bent van een ultiem rijgedrag. We bieden maatvoering van XXS tot XL in al onze racefietsen en XS tot XL in onze Tri-fietsen, waarbij elke maat individueel wordt benaderd vanuit een ontwerp- en prestatieperspectief. Hoewel veel fabrikanten de prestatie- en gewichtsdoelen optimaliseren voor een middelgroot frame en eenvoudig omhoog of omlaag schalen, beoordelen we de prestaties van elke maat op basis van het individuele karakter van die specifieke geometrie. Zelfs onze grootste frames hebben bijvoorbeeld een uitzonderlijke stijfheid zonder overgewicht, om het 'dode' gevoel van sommige XL-frames te vermijden. XS en XXS behouden hun inherente lichtgewicht eigenschappen, maar zonder overmatige stijfheid, waardoor ruwe rijkwaliteit wordt vermeden.

[SPLIT]
 

Hoe
Kenmerken: Kopen in Brussel


Klik hier en bezoek de website voor meer informatie

E-mail deze adverteerder
Zoekertjenummer: 25421040 Meld aan Aanbod