Victoria  eTrekking 5.5 elektrische fiets 7V Steengrijs - 30


sinds 20-1-2023 03:00:24

  • Grote foto victoria etrekking 5.5 elektrische fiets 7v steengrijs 30 fietsen en brommers damesfietsen
  • Grote foto victoria etrekking 5.5 elektrische fiets 7v steengrijs 30 fietsen en brommers damesfietsen
  • Grote foto victoria etrekking 5.5 elektrische fiets 7v steengrijs 30 fietsen en brommers damesfietsen
  • Grote foto victoria etrekking 5.5 elektrische fiets 7v steengrijs 30 fietsen en brommers damesfietsen
  • Grote foto victoria etrekking 5.5 elektrische fiets 7v steengrijs 30 fietsen en brommers damesfietsen
Grote foto victoria etrekking 5.5 elektrische fiets 7v steengrijs 30 fietsen en brommers damesfietsen Grote foto victoria etrekking 5.5 elektrische fiets 7v steengrijs 30 fietsen en brommers damesfietsen Grote foto victoria etrekking 5.5 elektrische fiets 7v steengrijs 30 fietsen en brommers damesfietsen Grote foto victoria etrekking 5.5 elektrische fiets 7v steengrijs 30 fietsen en brommers damesfietsen Grote foto victoria etrekking 5.5 elektrische fiets 7v steengrijs 30 fietsen en brommers damesfietsen
prijs: € 1799
Locatie : Antwerpen  (Antwerpen)
Website : Bezoek website

Kenmerken

Beschrijving

Premiumbikes.nl heeft een mega assortiment elektrische fietsen, transportfietsen, damesfietsen, herenfietsen, moederfietsen, en kinderfietsen met hoge kortingen. Wil je niet te veel betalen voor je nieuwe fiets? Bekijk dan snel onze aanbiedingen op onze website. Tot wel €1000 korting op elektrische fietsen.

 ● Deskundig en eerlijk advies.
 ● Service aan huis mogelijk.
 ● Onze fietsen worden gratis verzonden binnen heel Nederland!
 ● Wij leveren ook in België en Duitsland.
 ● Wij zijn 7 dagen per week open.
 ● Webshop keurmerk
 ● Niet goed geld terug.
 ● Levering door heel Europa.
 ● Merkfietsen zoals Batavus, Sparta, Cortina, Ghost, Lapierre, Loekie, Victoria en BSP etc. worden 100% rijklaar geleverd.

Fietsen bekijken/proberen?
Wilt u liever een proefritje maken op een van de fietsen naar keuze? Geen probleem, U bent van harte welkom bij ons in de winkel.

Als instapmodel in de eTrekking-serie is hij uitgerust met een diepe en brede comfortabele instap Bosch Active Line-aandrijving en PowerPack 300. Schakelen wordt gedaan door Shimano Nexus Inter-7 met vrijloop.

 
Wat je moet weten over e-bikes uit de Trekking-serie van Victoria

Ongeacht of je kiest voor een fiets met of zonder aandrijving: De trekkingfietsen van VICTORIA zijn in de basis goedmoedige types . Ze onderscheiden zich door hun comfortabele, rechte zithouding die mogelijk wordt gemaakt door het hogere stuur en de speciale voorbouw. Omdat je in deze positie een goed overzicht hebt op wat er rondom in het verkeer gebeurt, kun je volop genieten van je fietstocht.

Nog een aspect dat aan het comfort bijdraagt: De  solide constructie van frame en vork zorgt voor een goede wegligging  en een stabiel, comfortabel rijgedrag . Onze trekkingbikes tonen zich ook naast de geasfalteerde wegen een betrouwbare en veilige partner .

 

Want veiligheid is bij VICTORIA van oudsher een prioriteit waaraan geen concessies worden gedaan. Naast de met de handremmen te bedienen hydraulische schijf- en velgremmen , is het merendeel van de modellen met naafversnelling ook nog uitgerust met een extra terugtraprem . En voor wat betreft de banden van de VICTORIA e-trekkingbikes zetten we in op minimale pech en dat betekent dat we o.a. banden van SCHWALBE gebruiken die als testwinnaars werden aangewezen .

 

Daarnaast gebruiken we uitsluitend onderdelen van hoge kwaliteit die garant staan voor een goede functionaliteit en grote duurzaamheid . Zo gebruiken we voor onze e-trekkingbikes derailleur- en naafversnellingen van Shimano   en uitsluitend middenmotoren van het merk BOSCH . Afhankelijk van het model en de vorm zijn deze accu’s verkrijgbaar in verschillende versies (Performance CX (85 Nm), Performance (65 Nm), Active Line Plus (50 Nm), Active Line (40 Nm)) en capaciteiten (PowerTube 625 / 500, PowerPack 500 / 400 / 300).

 
Voor wie is de trekking-ebike geschikt?

Van alle elektrische fietsen biedt een e-bike Trekking de meeste mogelijkheden qua gebruik. Dat betekent dus ook dat dit type fiets door een bijzonder gevarieerd publiek wordt aangeschaft. In de eerste plaats zijn dat fietsers die graag in de natuur onderweg zijn – misschien nie
Kenmerken: Kopen in AntwerpenKlik hier en bezoek de website voor meer informatie

E-mail deze adverteerder
Zoekertjenummer: 29947117 Meld aan Aanbod