Victoria  Trekking 2.9 elektrische fiets 28 Inch Charcoal Ma


sinds 17-9-2021 15:14:35

  • Grote foto victoria trekking 2.9 elektrische fiets 28 inch charcoal ma fietsen en brommers damesfietsen
  • Grote foto victoria trekking 2.9 elektrische fiets 28 inch charcoal ma fietsen en brommers damesfietsen
  • Grote foto victoria trekking 2.9 elektrische fiets 28 inch charcoal ma fietsen en brommers damesfietsen
  • Grote foto victoria trekking 2.9 elektrische fiets 28 inch charcoal ma fietsen en brommers damesfietsen
  • Grote foto victoria trekking 2.9 elektrische fiets 28 inch charcoal ma fietsen en brommers damesfietsen
Grote foto victoria trekking 2.9 elektrische fiets 28 inch charcoal ma fietsen en brommers damesfietsen Grote foto victoria trekking 2.9 elektrische fiets 28 inch charcoal ma fietsen en brommers damesfietsen Grote foto victoria trekking 2.9 elektrische fiets 28 inch charcoal ma fietsen en brommers damesfietsen Grote foto victoria trekking 2.9 elektrische fiets 28 inch charcoal ma fietsen en brommers damesfietsen Grote foto victoria trekking 2.9 elektrische fiets 28 inch charcoal ma fietsen en brommers damesfietsen
prijs: € 629
Locatie : Antwerpen  (Antwerpen)
Website : Bezoek website

Kenmerken

Beschrijving

Premiumbikes.nl heeft een mega assortiment elektrische fietsen, transportfietsen, damesfietsen, herenfietsen, moederfietsen, en kinderfietsen met hoge kortingen. Wil je niet te veel betalen voor je nieuwe fiets? Bekijk dan snel onze aanbiedingen op onze website. Tot wel €1000 korting op elektrische fietsen.

 ● Deskundig en eerlijk advies.
 ● Service aan huis mogelijk.
 ● Onze fietsen worden gratis verzonden binnen heel Nederland!
 ● Wij leveren ook in België en Duitsland.
 ● Wij zijn 7 dagen per week open.
 ● Webshop keurmerk
 ● Niet goed geld terug.
 ● Levering door heel Europa.
 ● Merkfietsen zoals Batavus, Sparta, Cortina, Ghost, Lapierre, Loekie, Victoria en BSP etc. worden 100% rijklaar geleverd.

Fietsen bekijken/proberen?
Wilt u liever een proefritje maken op een van de fietsen naar keuze? Geen probleem, U bent van harte welkom bij ons in de winkel.

Dit model is volledig opnieuw ontworpen met een nieuw, onafhankelijker trekkingframe en nieuwe kleuren . Qua uitrusting blijven, net als in het voorgaande jaar, de SUNTOUR NEX-DS verende voorvork, 2x8 SHIMANO Altus derailleurversnellingen en hydraulische SHIMANO schijfremmen over. In de toekomst met 30 lux LED verlichting en een bagagerek met MIK systeem .

 
De trekkingbike – universeel talent onder de fietsen

Actief door de natuur rijden, niet per se sportief, maar wel wendbaar en mogelijk ook met een comfortabele zithouding en ergonomische armhouding. Zo moet het volgens ons ook op een trekkingbike gaan. Dit hebben we bij de trekkingfietsen in ons achterhoofd gehouden en dat ervaren we er ook mee.

De trekkingfiets is verkrijgbaar als sportieve lichte uitvoeringen met kettingschakeling, maar ook in een uitvoering met onderhoudsarme naafversnellingen, deels zelfs in combinatie met een riem. Trekking staat bij VICTORIA voor een combinatie van een hoge gebruiksdeugdelijkheid met net zo veel comfort.

 
De trekkingbike, top voor dagelijks gebruik

Trekkingbikes zijn echt fietsen voor dagelijks gebruik. En in tegenstelling tot de gemoedelijke stadsfiets, is dit type fiets ook heel geschikt voor het maken van toertochten. De trekkingbike is kortom een zeer veelzijdige fiets. De trekkingbike is vooral populair bij fietsers die een Classic/Retrobike te conservatief vinden en voor wie een Trekking e-bike uit kostenoverwegingen of principes niet in aanmerking komt.

Let bij de keuze voor van een nieuwe trekkingbike goed op de volgende zaken:

-de versnelling
-de remmen
-de banden

 
De versnelling op een trekkingbike: derailleur- of naafversnelling?

Motor en aandrijving van een fiets is van oudsher de mens. Maar de krachtreserves van de mens zijn begrensd, het ideale toerentalbereik van de fietser ligt bij zo’n 75 omwentelingen per minuut. Het gebruik van een versnelling is daarom handig om een fiets op gang te brengen. Om de kostbare trapkracht optimaal te kunnen vertalen naar voortstuwing, raden we je aan om voor een versnelling met een zo groot mogelijke bandbreedte en goede verdeling te kiezen.

Sportliefhebbers geven de voorkeur aan licht materiaal dat de uitgeoefende kracht efficiënt omzet in rendement. En daarom kiezen ze voor een derailleurversnelling.

Maar voor wie niet van vieze vingers houdt, kan beter voor een trekkingbike kiezen met een onderhoudsarme naafversnelling. Maar het onderhoud blijft beperkt tot het af en toe schoonmaken en smeren van de ketting. Je kunt ook kiezen voor een combinatie met riemaandri
Kenmerken: Kopen in AntwerpenKlik hier en bezoek de website voor meer informatie

E-mail deze adverteerder
Zoekertjenummer: 26885774 Meld aan Aanbod