WIELSET VANQUISH 8 BLACK DECAL


sinds 3-9-2020 4:08:56

  • Grote foto wielset vanquish 8 black decal fietsen en brommers algemeen
  • Grote foto wielset vanquish 8 black decal fietsen en brommers algemeen
  • Grote foto wielset vanquish 8 black decal fietsen en brommers algemeen
  • Grote foto wielset vanquish 8 black decal fietsen en brommers algemeen
  • Grote foto wielset vanquish 8 black decal fietsen en brommers algemeen
  • Grote foto wielset vanquish 8 black decal fietsen en brommers algemeen
Grote foto wielset vanquish 8 black decal fietsen en brommers algemeen Grote foto wielset vanquish 8 black decal fietsen en brommers algemeen Grote foto wielset vanquish 8 black decal fietsen en brommers algemeen Grote foto wielset vanquish 8 black decal fietsen en brommers algemeen Grote foto wielset vanquish 8 black decal fietsen en brommers algemeen Grote foto wielset vanquish 8 black decal fietsen en brommers algemeen
prijs: € 2650
Locatie : Bazel  (Oost-Vlaanderen)
Website : Bezoek website

Kenmerken

Beschrijving


Sommigen zeiden dat we het nooit zouden doen. Sommigen zeiden dat we het niet konden. Sommigen zeiden dat we het niet nodig hadden. Maar toen... deden we het toch. Terwijl vele andere fabrikanten full-carbon clinchers maken, geven wij de voorkeur aan een meer berekende aanpak.
We gebruiken geen materiaal (carbon of aluminium) zomaar om het te gebruiken. We gebruiken het materiaal dat de beste toepassing biedt voor het product, om zo het snelste, veiligste, meest betrouwbare wiel te maken. Dat terwijl het ook nog eens de best mogelijke waarde voor uw geld biedt. Tot nu toe zijn onze Jet Plus en Jet Black clincher wielen aerodynamischer, comfortabeler, veiliger, en in veel gevallen, lichter dan de carbon clinchers van concurrenten.
Daarom zijn ze lang de beste keuze in onze productlijn gebleven als carbon velgremwiel. Jets gaan reeds 25 jaar mee en zijn voortdurend geëvolueerd naarmate we meer leerden. Dat gezegd zijnde, hebben we jaren en talloze uren stilgestaan ​​bij het testen van velgen, banden, tubes, verschillende soorten carbon en hars, op zoek naar een carbon clincher die de Jet zou kunnen verslaan.
Onze intentie was duidelijk vanaf het begin van het project: als we geen carbon clincher konden maken die beter presteerde dan de Jet, zouden we deze niet op de markt brengen. Hij zou sterker, sneller en lichter moeten zijn. Bovendien moest het het veiligst mogelijke wiel zijn, want slecht gemaakte carbon clincher velgen kunnen gaan smelten of beginnen smeulen en branden.
We kondigden in 2018 aan dat het project klaar is. Het heet de Vanquish. De Vanquish is nieuw voor 2018 en is een carbon clincher gebouwd voor diegenen die een aërodynamisch voordeel zoeken, zonder enig compromis in controle. Hij is perfect voor all-round ritten, racen, grind of woon-werkverkeer.
Onze gepatenteerde Vanquish-velgen worden gemaakt in onze eigen Minnesota-fabriek en ondergaan een waanzinnig niveau van kwaliteitscontrole. De vorm is geheel nieuw, met een enorme externe breedte van 30 mm (21 mm interne breedte). Dit resulteert in uitstekende aerodynamische prestaties met 23-28 mm-banden. Als gravel en endurance ritten je ding zijn, optimaliseert de Vanquish-serie de vorm, rijkwaliteit en zelfs de aerodynamica van uw brede grind- en cyclocross-banden.
Let op: de Vanquish-serie is ALLEEN verkrijgbaar in een schijfremmodel. Waarom vraag je je af? Twee redenen:
1) Carbon velgen koelen niet zo efficiënt af als aluminium velgen. De extreme verwarmings- en koelingscycli van de velgremrand van full carbon velgen tasten de structurele integriteit van de binnenband aan en kunnen ervoor zorgen dat een band zacht wordt of zelfs smelt, een duidelijk veiligheidsrisico.
2) Door de velgrem uit de vergelijking te halen, konden we een nieuw velgprofiel maken dat eenvoudigweg niet in een velgrem past. Het is een echte velgrand-specifieke velg, niet gehinderd door velgrem-beperkingen.
De Vanquish wordt geleverd met 12 mm of 15 mm steekassen vooraan en 12 mm achteraan. We hebben ook een conversie set beschikbaar voor standaard snelspanners.
 
Voorwiel, achterwiel of wielset
Wielset
Gewicht wielset (g)
1.799 g
Gewicht voorwiel (g)
847 g
Gewicht achterwiel (g)
952 g
Bandtype
Tubeless
Remsysteem
Schijfrem
Velghoogte (mm)
84 mm
Velghoogte voorwiel (mm)
84 mm
Velghoogte achterwiel (mm)
84 mm
Ve
Kenmerken: Kopen in BazelKlik hier en bezoek de website voor meer informatie

E-mail deze adverteerder
Zoekertjenummer: 23431626 Meld aan Aanbod