Fiets Kettingspanner 62mm (2 Stuks)


sinds 28-7-2020 4:06:12

Grote foto fiets kettingspanner 62mm 2 stuks fietsen en brommers algemeen
prijs: € 1,25
Locatie : Antwerpen  (Antwerpen)
Website : Bezoek website

Kenmerken

Beschrijving


Fiets Kettingspanner 62mm (2 Stuks)
Een kettingspanner is een onderdeel bij tweewielers, met name fietsen. Er zijn twee kettingspanners, een aan de linker- en een aan de rechterkant van de achteras. De kettingspanners hebben de volgende functies:
De ketting instellen op de juiste spanning, niet te strak en niet te los. Door aan de moer te draaien schuift de achteras naar achter en wordt de ketting strakker.De achteras in de ingestelde positie vasthouden, ook als de fietser krachtig trapt. Het wiel recht in de vork zetten, door de twee kettingspanners apart aan te draaien. Door slijtage wordt de ketting langer. Daardoor is het geregeld nodig de kettingspanners bij te regelen.

 ● Lengte: 62 mm
 ● Lengte schroefdraad: 28 mm
 ● Dikte schroefdraad: 5,4 mm
 ● As breedte 10mm
 ● Kleur: zilver
 ● Materiaal: staal

De kettingspanner zorgt ervoor dat de ketting altijd op de juiste spanning blijft. De spanner bestaat uit 3 onderdelen en kan gemakkelijk geïnstalleerd worden.
  Over Ons
2Cheap het online warenhuis in huis & tuin
Wanneer u op zoek bent naar onderdelen voor de aanhangwagen, auto, caravan of mountainbike, dan bent u bij 2Cheap aan het goede adres. Voor de juiste prijs en kwaliteit kunt u hier terecht voor aanhangwagen-, auto-, caravan- of fietsonderdelen.
Kwaliteit tegen een scherpe prijs
Onderdelen zijn niet de enige producten die we verkopen. U kunt bij ons ook terecht voor bijvoorbeeld keukengerei, pannenset, Woonartikelen, Speelgoed en Tuinartikelen.
Als webwinkel weet 2Cheap hoe belangrijk een tevreden klant is. Het maakt niet uit om wat voor product het gaat; een achterlicht of een boormachine, de service die u van ons kunt verwachten is altijd even hoog. Wanneer u tijd heeft, bekijkt ons ruime assortiment aan producten! of Like onze facebook om op de hoogte te worden gehouden van de laatste trends en nieuwe artikelen.
2Cheap het online warenhuis in huis & tuin
✓ Meer voor minder
✓ Meer service
✓ Online winkelen
✓ Wekelijks nieuwe producten
✓ Groots leven voor weinig bij 2Cheap.nl!
SPECIFICATIES:
 ● condition: Nieuw
 ● ean: 8717164007661
 ● delivery: Verzenden
 ● brand: Amigo
 ● sku: 2432704322


Kenmerken: Kopen in AntwerpenKlik hier en bezoek de website voor meer informatie

E-mail deze adverteerder
Zoekertjenummer: 23419025 Meld aan Aanbod