Loopfiets


sinds 21-1-2023 03:02:23

Grote foto loopfiets fietsen en brommers kinderfietsen
prijs: € 79,99
Locatie : Hamme  (Oost-Vlaanderen)
Website : Bezoek website

Kenmerken

Beschrijving


Deze houten loopfiets is een geweldige manier voor peuters om een ​​reis te beginnen naar volledige mobiliteit op twee wielen! Het zadel is verstelbaar en is gewatteerd. De banden zijn stevig en duurzaam. Verder is het stuur makkelijk te hanteren. Gewoon vooruit duwen en fietsen. Een uitstekende manier om het evenwicht te verbeteren en tegelijkertijd de hand/oog-coördinatie verder te ontwikkelen. Geschikt voor zowel binnen als buiten.Voldoet aan de huidige Europese veiligheidsnormen!De lengte is 80 cm. De breedte van het stuur is 38 cm. De zithoogte is 40 cm en de hoogte van het stuur is 54 cm.

Inhoud
blauwe houten loopfietsDeze houten loopfiets is een geweldige manier voor peuters om een ​​reis te beginnen naar volledige mobiliteit op twee wielen! Het zadel is verstelbaar en is gewatteerd. De banden zijn stevig en duurzaam. Verder is het stuur makkelijk te hanteren. Gewoon vooruit duwen en fietsen. Een uitstekende manier om het evenwicht te verbeteren en tegelijkertijd de hand/oog-coördinatie verder te ontwikkelen. Geschikt voor zowel binnen als buiten.Voldoet aan de huidige Europese veiligheidsnormen!De lengte is 80 cm. De breedte van het stuur is 38 cm. De zithoogte is 40 cm en de hoogte van het stuur is 54 cm.

Inhoud
blauwe houten loopfiets

  Houten Onderwijsmateriaal is een sterk groeiend bedrijf dat handgemaakte houten spelborden ontwerpt. Graag nodigen wij u uit om een kijkje te komen nemen op onze website waar u, buiten onze eigen spelborden, een zeer uitgebreid assortiment van de meest uiteenlopende educatieve producten zult vinden.

houtenonderwijsmateriaal.be
Sint-Martensommegangstraat 23B, 9220 MOERZEKE
052 52 01 32 - info@houtenonderwijsmateriaal.be

SPECIFICATIES:

 ● condition: Nieuw
 ● ean: 69162137774
 ● delivery: Verzenden
 ● brand: BigJigs
 ● sku: BJ774
 ● mpn: 6753971077300
 ● weight: 0,00
 ● manufacturer: BigJigs


Kenmerken: Kopen in HammeKlik hier en bezoek de website voor meer informatie

E-mail deze adverteerder
Zoekertjenummer: 29101443 Meld aan Aanbod