Prologo | Scratch M5 Space | Tirox 7mm | Zwart Per Stuk


sinds 27-7-2021 01:51:59

  • Grote foto prologo scratch m5 space tirox 7mm zwart per stuk fietsen en brommers algemeen
  • Grote foto prologo scratch m5 space tirox 7mm zwart per stuk fietsen en brommers algemeen
  • Grote foto prologo scratch m5 space tirox 7mm zwart per stuk fietsen en brommers algemeen
Grote foto prologo scratch m5 space tirox 7mm zwart per stuk fietsen en brommers algemeen Grote foto prologo scratch m5 space tirox 7mm zwart per stuk fietsen en brommers algemeen Grote foto prologo scratch m5 space tirox 7mm zwart per stuk fietsen en brommers algemeen
prijs: € 99
Locatie : Brussel  (Brussel)
Website : Bezoek website

Kenmerken

Beschrijving

Prologo Scratch M5 Space TiroX 7mm. Hét zadel dat de Tour de France 2020 won.
Met de Scratch M5 haalde Pogaçar in 2020 de eindoverwinning in de Tour de France. Of het nu de lange etappes, klimmen of de sprint waren, de Scratch M5 was zijn "Partner in crime". 

Scratch M5 / Scratch M5 PAS is de nieuwe lijn zadels die gebruikmaakt van 4.0-technologieën; innovatief qua maat, vorm en ergonomie en ze zijn geschikt voor vele toepassingen en disciplines (Road / Off Road), ook voor triatlon.

De Scratch M5 Space is 7 mm breder dan de standaard Scratch M5 zadels.Dankzij het nieuwe ontwerp, formaat en ergonomische "T SHAPE" is SCRATCH M5 geschikt voor Man / Vrouw. 

De Scratch M5 is uitgevoerd met het nieuwe MSS-Multi Sector-systeem. T.o.v. de Scratch M5 heeft de Scratch M5 Pas wel een open gewerkt perineumkanaal. Door de open basis worden drukpiekken in het genitale bekkengebied verminderd.

Intresse in een Prologo zadel, Boek hier je Prologo "MyOwn Fitting Systeem" in onze showroom in Utrecht.

[SPLIT]
RAIL DIMENSIONS WEIGHT COLOR
TiroX 7mm 250x147mm 210gr Zwart


Wat is MSS:


 ● MSS, verschillende sectoren voor een hoog niveau van comfort.
 ● Het Multi-Sector-Systeem MSS, biedt 5 individuele zones onafhankelijk van elkaar over het zadel, elke sector is samengesteld uit verschillende actieve schuimen (Foam) en eencellige vulling, en de normale trapbeweging ondersteunen, zowel tijdens de duw- als de trekfase. Deze gebieden werken onafhankelijk ongeacht welke positie de fietser inneem. Door de ronde vorm van de SCRATCH M5 kan het bekken op natuurlijke wijze draaien, waardoor stabiliteit en ondersteuning voor de lendengebieden ontstaat; het bevordert ook de verdeling van de druk over een groter oppervlak.

Wat is Pas:


 ● Het PAS (Perineal Area System) is een kanaal dat is ontworpen om drukpieken en gevoelloosheid te elimineren en de doorbloeding te verbeteren. Het bijzondere ergonomische ontwerp, ondersteund door schuim met variabele dichtheid, elimineert contactpunten in het prostaat-genitale gebied. Het PAS-kanaal is ideaal voor gebruikers die de voorkeur geven aan prestaties in combinatie met comfort over lange en middellange afstanden.

TiroX 7mm:


 ● Rail van licht gelegeerd staal, zeer goed bestand tegen tractie en torsie; vanwege zijn fysieke kenmerken en lichtgewicht, wordt het gebruikt in de lucht- en ruimtevaartindustrie. TiroX 7mm blijkt dan een rail te zijn met een goede balans tussen gewicht en kracht die de normale stress niet schuwt.  Gratis verzending vanaf EUR 35,00 - Kleding bedrukken mogelijk - 14 dagen bedenktijd.

Ontdek & maak kennis met het Scandinavische merk FUSION
Wij zijn hét High Performance merk, dat snel aan populariteit wint! Fusion is een opkomend Deens merk in de categorieën hardlopen, fietsen en triathlon. Met name in de wereld van triathlon heeft Fusion al veel sporters aan zich weten te binden. Ook op gebied van hardlopen zijn de broeken, shirts en jacks steeds populairder!

TriathlonWorld B.V.
Hellingweg 11D
2583 DZ 
Den Haag
E-mail: info@triathlonworld.nl
Telefoon: 070-7370250

Meer weten? klik op de link hieronder of neem contact met ons op! U kunt ons bereiken van maandag t/m vrijdag van 10:00 - 17:00. Wij zijn telefonisch
Kenmerken: Kopen in BrusselKlik hier en bezoek de website voor meer informatie

E-mail deze adverteerder
Zoekertjenummer: 26423332 Meld aan Aanbod