Prologo | TGale Pas CPC | Tirox 7mm | Antraciet / Zwart  Per


sinds 10-7-2021 03:01:16

  • Grote foto prologo tgale pas cpc tirox 7mm antraciet zwart per fietsen en brommers algemeen
  • Grote foto prologo tgale pas cpc tirox 7mm antraciet zwart per fietsen en brommers algemeen
  • Grote foto prologo tgale pas cpc tirox 7mm antraciet zwart per fietsen en brommers algemeen
Grote foto prologo tgale pas cpc tirox 7mm antraciet zwart per fietsen en brommers algemeen Grote foto prologo tgale pas cpc tirox 7mm antraciet zwart per fietsen en brommers algemeen Grote foto prologo tgale pas cpc tirox 7mm antraciet zwart per fietsen en brommers algemeen
prijs: € 129
Locatie : Brussel  (Brussel)
Website : Bezoek website

Kenmerken

Beschrijving

Prologo TGale CPC TiroX 7mm, wil je met de hoogst mogelijke comfort alles uit je prestatie halen tijdens je triathlon, dan zijn de zadels van Prologo TGale-lijn het beste wat er te bieden is.
Met zijn 4,5cm kortere neus dan bij een normaal zadel heeft dit zadel een uniek ontwerp. Uit windtunneltesten is naar voren gekomen dat dit zadel hoogtechnologische eigenschappen heeft.Het kanaal in het zadel, het PAS-technologie (perinereal area-systeem) is zo ontworpen om druk op het bekkengebied te elimineren.
De Pas-technologie wordt bereikt dankzij een bijzonder anatomisch vormontwerp van het schuim (foam) en frame. De prestaties en duurzaamheid zijn verzekerd dankzij de ongewijzigde integriteit van het frame.

Intresse in een Prologo zadel, Boek hier je Prologo "MyOwn Fitting Systeem" in onze showroom in Utrecht.

[SPLIT]
RAIL DIMENSIONS WEIGHT COLOR
TiroX 7mm 240x128mm 260gr Antraciet / Zwart


Wat is CPC:


 ● Gebruikt in "F1" en op militair gebied CPC- Connected Power Control is het systeem gepatenteerd door Prologo dat prestaties en comfort garandeert en trillingen absorbeert, grip en positiestabiliteit biedt. Dankzij de nanostructuur vermindert het speciale conische en holle 3D-polymeer spiervermoeidheid en vergemakkelijkt het de luchtstroom door de temperatuur in de contactzone te verlagen. CPC, bovendien gepositioneerd op strategische punten, beschermt spieren, pezen en zachte weefsels tegen de trillingen "van de weg" en garandeert zijn prestaties in alle weersomstandigheden. Tegenwoordig wordt het gebruikt door de beste topteams en atleten ter wereld, in alle disciplines; CPC is de ultieme term van prestatie en comfort.
 ● +15% Schok-&Trillings absorberend.
 ● +15% Betere Grip en positionering.
 ● +10% Meer luchtkoeling

TiroX 7mm:


 ● Rail van licht gelegeerd staal, zeer goed bestand tegen tractie en torsie; vanwege zijn fysieke kenmerken en lichtgewicht, wordt het gebruikt in de lucht- en ruimtevaartindustrie. TiroX 7mm blijkt dan een rail te zijn met een goede balans tussen gewicht en kracht die de normale stress niet schuwt.



  Gratis verzending vanaf EUR 35,00 - Kleding bedrukken mogelijk - 14 dagen bedenktijd.

Ontdek & maak kennis met het Scandinavische merk FUSION
Wij zijn hét High Performance merk, dat snel aan populariteit wint! Fusion is een opkomend Deens merk in de categorieën hardlopen, fietsen en triathlon. Met name in de wereld van triathlon heeft Fusion al veel sporters aan zich weten te binden. Ook op gebied van hardlopen zijn de broeken, shirts en jacks steeds populairder!

TriathlonWorld B.V.
Hellingweg 11D
2583 DZ 
Den Haag
E-mail: info@triathlonworld.nl
Telefoon: 070-7370250

Meer weten? klik op de link hieronder of neem contact met ons op! U kunt ons bereiken van maandag t/m vrijdag van 10:00 - 17:00. Wij zijn telefonisch bereikbaar op 070-7370250 of stuur een mail naar info@triathlonworld.nl.

SPECIFICATIES:

 ● condition: Nieuw
 ● ean: 4716112780131
 ● delivery: Verzenden
 ● brand: Prologo
 ● sku: PRO-18-0051


Kenmerken: Kopen in Brussel



Klik hier en bezoek de website voor meer informatie

E-mail deze adverteerder
Zoekertjenummer: 25354386 Meld aan Aanbod