Segway-Ninebot F40E E-step (Dark Grey ) bij Central Scooter


sinds 11-3-2023 05:25:02

Grote foto segway ninebot f40e e step dark grey bij central scooter fietsen en brommers steppen Grote foto segway ninebot f40e e step dark grey bij central scooter fietsen en brommers steppen Grote foto segway ninebot f40e e step dark grey bij central scooter fietsen en brommers steppen Grote foto segway ninebot f40e e step dark grey bij central scooter fietsen en brommers steppen Grote foto segway ninebot f40e e step dark grey bij central scooter fietsen en brommers steppen Grote foto segway ninebot f40e e step dark grey bij central scooter fietsen en brommers steppen Grote foto segway ninebot f40e e step dark grey bij central scooter fietsen en brommers steppen Grote foto segway ninebot f40e e step dark grey bij central scooter fietsen en brommers steppen Grote foto segway ninebot f40e e step dark grey bij central scooter fietsen en brommers steppen Grote foto segway ninebot f40e e step dark grey bij central scooter fietsen en brommers steppen
prijs: € 599
Locatie : Antwerpen  (Antwerpen)
Website : Bezoek website

Kenmerken

Beschrijving

Bezoek onze showroom! - 3 jaar garantie op scooters - Gratis haal en breng service - Meer dan 15 jaar ervaring - Levering in heel Nederland - Scooters binnen 7 werkdagen geleverd.

Segway-Ninebot F40E E-step (Dark Grey ) bij Central Scooters kopen €599,00 of lease voor €12,73 p.m.:

GRATIS geleverd door heel Nederland
Ninebot KickScooter F40E

De Ninebot Kickscooter F40E is niet alleen ontworpen om uw woon-werkverkeer aangenaam te maken: het uitstekende en stevige ontwerp brengt u in alle veiligheid naar uw werkplek, uw klas, uw vrienden of gewoon naar huis. Dankzij het bereik van maximaal 40 km en de maximale snelheid tot 25 km/u, kunt u met de F40E uw omgeving verkennen en vertrouwen op alle topfuncties die we voor u hebben bedacht. 

Maak je minder zorgen en rijd tot wel 40 km!
Met een verbeterde slimme batterij (367 Wh) en een enkele lading tot 6,5 uur, is de KickScooter F40E op maat gemaakt voor een langere rijervaring. De batterij gaat tot ca. 40 km waardoor je met een gerust hart kunt rijden!

Directe prestaties tot 25 km/u
De krachtige en stille motor van 350 W zorgt voor dynamisch rijgedrag, perfect afgestemd op jouw woon-werkverkeer. Met zijn maximale snelheid tot 25 km/u en zijn vermogen om heuvels tot 20% te beklimmen, hoef je alleen maar op de voetenplank te stappen en te beginnen met rijden. Dankzij de milieuvriendelijke elektromotor kun je genieten van de omgeving zonder

Veerkrachtig frame en 10'' inch luchtbanden voor een stabiele rit
Met een sterker en veerkrachtiger frame van koolstofstaal is de Ninebot F40E ontworpen om duurzaam te zijn en een stabielere rijervaring te garanderen, zonder je zorgen te hoeven maken over obstakels of ruwe wegen.Daarnaast zijn de 10-inch luchtbanden gemaakt om een comfortabele en soepele rit te bieden en dankzij de extra geleilaag die aan de binnenkant is geplaatst, is het risico op lekke banden

Gemakkelijk uit-en opvouwsysteem
Vouw je KickScooter moeiteloos uit en op om hem mee te nemen/op te bergen wanneer je maar wilt. Het gebruiksvriendelijke ontwerp en de compactheid geven je meerdere redenen waarom hij handig in gebruik is. Dankzij het slimme vouwsysteem is hij in slechts twee stappen en met slechts één hand op te vouwen.

Lichten en reflectoren: je bent opvallender en veiliger!
De 2.1W heldere koplamp zal jouw pad verlichten en zal je zichtbaar maken voor anderen. Wanneer de koplamp uitgaat, gaat hij op in de zwarte carrosserie voor een meer geïntegreerd visueel effect. Bovendien zorgen de rem-achterlichten en de E-MARK gecertificeerde reflectoren (voor, zij en achter) niet alleen voor meer zichtbaarheid, maar ook voor meer veiligheid. Dit maakt het product opvallend bij weinig licht en toch stijlvol.

Volledig LED-display met Bluetooth-connectiviteit
Uitgerust met een realtime gekleurd LED-display, is alle benodigde informatie tijdens het rijden beschikbaar, zoals de snelheid, het batterijniveau, de rijmodus, enzovoort. Je kunt al deze informatie ook op je smartphone controleren met de Segway-Ninebot-app dankzij Bluetooth-connectiviteit.

Innovatief regeneratief remsysteem
Het innovatieve regeneratieve remsysteem verandert jouw Ninebot F40E in een voertuig dat wordt aangedreven door elektriciteit en gerecyclede energie uit het rijden. De wielen zijn in staat om de energie die tijdens het remmen wordt opgevangen om te zetten in kracht en deze op te slaan in het geïntegreerde lithiumbatterijpakket. Dankzij de twee onafhan
Kenmerken: Kopen in AntwerpenKlik hier en bezoek de website voor meer informatie

E-mail deze adverteerder
Zoekertjenummer: 27238369 Meld aan Aanbod