Victoria  Girly 5.3 meisjesfiets 24 inch groen 3V


sinds 23-5-2021 03:06:33

  • Grote foto victoria girly 5.3 meisjesfiets 24 inch groen 3v fietsen en brommers kinderfietsen
  • Grote foto victoria girly 5.3 meisjesfiets 24 inch groen 3v fietsen en brommers kinderfietsen
  • Grote foto victoria girly 5.3 meisjesfiets 24 inch groen 3v fietsen en brommers kinderfietsen
  • Grote foto victoria girly 5.3 meisjesfiets 24 inch groen 3v fietsen en brommers kinderfietsen
  • Grote foto victoria girly 5.3 meisjesfiets 24 inch groen 3v fietsen en brommers kinderfietsen
Grote foto victoria girly 5.3 meisjesfiets 24 inch groen 3v fietsen en brommers kinderfietsen Grote foto victoria girly 5.3 meisjesfiets 24 inch groen 3v fietsen en brommers kinderfietsen Grote foto victoria girly 5.3 meisjesfiets 24 inch groen 3v fietsen en brommers kinderfietsen Grote foto victoria girly 5.3 meisjesfiets 24 inch groen 3v fietsen en brommers kinderfietsen Grote foto victoria girly 5.3 meisjesfiets 24 inch groen 3v fietsen en brommers kinderfietsen
prijs: € 379
Locatie : Antwerpen  (Antwerpen)
Website : Bezoek website

Kenmerken

Beschrijving

Premiumbikes.nl heeft een mega assortiment elektrische fietsen, transportfietsen, damesfietsen, herenfietsen, moederfietsen, en kinderfietsen met hoge kortingen. Wil je niet te veel betalen voor je nieuwe fiets? Bekijk dan snel onze aanbiedingen op onze website. Tot wel €1000 korting op elektrische fietsen.

 ● Deskundig en eerlijk advies.
 ● Service aan huis mogelijk.
 ● Onze fietsen worden gratis verzonden binnen heel Nederland!
 ● Wij leveren ook in België en Duitsland.
 ● Wij zijn 7 dagen per week open.
 ● Webshop keurmerk
 ● Niet goed geld terug.
 ● Levering door heel Europa.
 ● Merkfietsen zoals Batavus, Sparta, Cortina, Ghost, Lapierre, Loekie, Victoria en BSP etc. worden 100% rijklaar geleverd.

Fietsen bekijken/proberen?
Wilt u liever een proefritje maken op een van de fietsen naar keuze? Geen probleem, U bent van harte welkom bij ons in de winkel.

VICTORIA meisjesfiets Girly 5.3 Mod. 21
De naam zegt alles: All Terrain Bike (ATB). Met 7-speed naafversnelling, stevige banden en compleet uitgerust volgens StVZO-richtlijnen.

 
Focus op veiligheid – de kinderfietsen van VICTORIA

Op het gebied van kinderfietsen en jongens- en meisjesfietsen heeft VICTORIA zich gespecialiseerd in het leveren van k lassieke, compleet uitgeruste fietsen voor het veilig afleggen van de weg naar school en opvang. Veiligheid komt bij ons op de eerste plaats . De fietsen zijn dan ook allemaal uitgerust met een fietsverlichting (conform de Duitse wegenverkeerswet StVZO) met naafdynamo, spatborden en een bagagedrager .

 
Neem de tijd voor het vinden van de juiste (kinder)fiets

Kinderen vinden het  heerlijk  om met de fiets door de buurt te racen. Als ouder ga je graag met je kinderen fietsen in de natuur en/of je begeleidt tijdens het dagelijkse  traject naar school . Om de veiligheid van het kind  te waarborgen en te voldoen aan de eisen voor deelname aan het verkeer, moeten kinderfietsen zijn uitgerust met een aantal belangrijke onderdelen. Het is dan ook belangrijk om bij de aanschaf een aantal aspecten in het oog te houden.

 

In het algemeen geldt: dat je als ouder veel aandacht moet besteden aan de lichaamshouding, wielmaat en zitpositie . Want als het hier al fout gaat, zal je kind niet veel plezier aan de kinderfiets beleven. Zo hebben kinderen onder de 12 jaar een blikveld van amper 180°, dat is dus 30% minder dan dat van een volwassene. Om er voor te zorgen dat je kind een goed overzicht heeft, is het daarom belangrijk dat hij/zij goed rechtop zit. Het idee van ‘ in de fiets groeien’ moet categorisch worden uitgesloten .

 

Kinderen groeien snel, maar het blijft altijd raden wanneer de volgende groeispurt zal worden ingezet. Een te grote fiets bederft niet alleen het fietsplezier, maar is ook nog eens bijzonder gevaarlijk. Want als je kind bij het stoppen niet meteen de voeten stevig op de grond kan zetten, kan dit tot gevaarlijke situaties leiden.

Om te bepalen of een fiets geschikt is voor een kind of adolescent, raden we je aan om deskundig advies in de winkel te vragen. VICTORIA kinderfietsen in de maten 20, 24 en 26 inch zijn dan ook uitsluitend verkrijgbaar bij de gespecialiseerde fietswinkel.0.296.638/0
2966380


  Kij
Kenmerken: Kopen in AntwerpenKlik hier en bezoek de website voor meer informatie

E-mail deze adverteerder
Zoekertjenummer: 25881694 Meld aan Aanbod