Vogue Elektrische bakfiets twee wielen Carry zwart 481 Watt


sinds 2-12-2022 04:22:27

Grote foto vogue elektrische bakfiets twee wielen carry zwart 481 watt fietsen en brommers bakfietsen Grote foto vogue elektrische bakfiets twee wielen carry zwart 481 watt fietsen en brommers bakfietsen Grote foto vogue elektrische bakfiets twee wielen carry zwart 481 watt fietsen en brommers bakfietsen Grote foto vogue elektrische bakfiets twee wielen carry zwart 481 watt fietsen en brommers bakfietsen
prijs: € 2999
Locatie : Brussel  (Brussel)
Website : Bezoek website

Kenmerken

Beschrijving

De Vogue Two Wheel Carry is een moderne elektrische bakfiets en een krachtige Bafang Max Drive middenmotor. Doordat de motor in het midden is geplaatst ligt het zwaartepunt van de bakfiets laag, iets wat de wegligging zeer comfortabel maakt


De Vogue Two Wheel Carry is een  moderne elektrische bakfiets  en een  krachtige Bafang Max Drive middenmotor . Doordat de motor in het midden is geplaatst ligt het zwaartepunt van de bakfiets laag, iets wat de wegligging zeer ten goede komt.

De beproefde Shimano Nexus versnellingsnaaf fietst heerlijk licht door de  Nexus 7 versnellingen  . Met de  Tektro schijfrem voor en de Shimano Rollerbrake rem achter  kom je snel en veilig tot stilstand.

Op een volle accu rij je in de eco-stand  30 tot 60 kilometer*  volledig ondersteund. De Vogue 2 Carry heeft  5 ondersteuningsstanden  en werkt trapkrachtafhankelijk, zo hou je altijd het gevoel de fiets de baas te zijn.

Het comfort is uitstekend door het  aluminium frame  en het  dubbel geveerde Selle Royal zadel . De felle  Spanninga Led verlichting  voor en het Spanninga achterlicht (gevoed door de accu) zorgen ervoor dat je in het donker dat je goed zichtbaar bent.

Ook de afleesbaarheid van de  digitale Bafang LCD display  is uitstekend doordat deze in het midden is gepositioneerd. Het bedieningspaneel is aan de linkerkant gemonteerd, hierdoor is deze optimaal te bedienen.

De  36 Volt 13 ampère (468 Watt) Lithium-Ion accu is afsluitbaar en eenvoudig uitneembaar  om hem bijvoorbeeld thuis op te laden, wat natuurlijk bij de winterdag het laden op kamertemperatuur gemakkelijk maakt. Daarnaast heeft de Vogue Two Carry een  20” voorwiel en 26”achterwiel, een stabiele dubbele standaard , en is de fiets voorzien van een  ringslot met extra beveiligingsketting .

Op de bak van de bakfiets is eenvoudig de  meegeleverde huif te monteren . De huif heeft aan elke kant een raam zodat de kinderen lekker naar buiten kunnen kijken en in het geval van een regenbui lekker droog zitten. Daarnaast wordt de bakfiets  geleverd met 1 bankje met 2 zitplaatsen, veiligheidsgordels en een bagagedrager met snelbinders .

De lengte van de bakfiets is 250 centimeter en de breedte is 63 centimeter. De afmetingen van de bak zijn 91 x 63 x 50 centimeter (LxBxH).

*Een elektrische bakfiets biedt trapondersteuning tot een bepaald actieradius. Dit is afhankelijk van onder andere het gewicht van de gebruiker, de weerstand van bijvoorbeeld windkracht, hoogteverschillen en bandenspanning. Maar ook het rijprogramma en het rijgedrag van de berijder spelen een rol.

Natuurlijk wordt de bakfiets vakkundig rijklaar gemaakt en bij u afgeleverd.
Specificaties fiets:
Frame: Aluminum frame
Vork: -
Versnelling: Shimano Nexus 7sp
Tandwiel vooraan: 38
Tandwiel achteraan: 19
Remmen: front: Tektro discbrake / rear: rollerbrake
Remtrekkers: Alu + parking brake
Voornaaf: -
Velgen: Aluminum double wall rim
Banden: reflective tyre 20x1.75 front – 26x1.75 rear
Pakdrager: Alloy max load 20 kg
Verlichting vooraan: LED battery light
Verlichting achteraan: LED rear integrated w/ battery + brake light
Zadel: Selle Royal Gipsy
Slot: -

Wielmaat: 20” front – 26” rear
Kaderhoogte: 48 cm

Kleur: mat zwart
Gewicht: 43 kg

Elektrisch gedeel
Kenmerken: Kopen in BrusselKlik hier en bezoek de website voor meer informatie
Zoekertjenummer: 28940847 Meld aan Aanbod